Hotline: 42 43 60 00
support@maack-it.dk
Broager Sparekasse Skansen 2018-02-21T17:56:19+00:00

Referencer

Broager Sparekasse Skansen

comdyb

I 2012 fik Skansen installeret trådløst netværk i hele hallen. Det var målet at skabe et effektiv og let trådløst netværk med høj kapacitet og automatisk roaming, når brugerne flytter sig rundt i hallen.

Skansen valgte Maack IT, fordi de ønskede at støtte en lokal iværksætter, som havde nogle gode referencer. Samtidig var prisen den rigtige og produktet matchede deres behov.

”Vi er virkelig glade for den service og support, der har været omkring installationen af netværket i Broager Sparekasse Skansen hallen” siger formand for bestyrelsen Claus Klaris.

Fakta om Broager Sparekasse Skansen

En dobbelthal i Sønderborg med plads til 2.400 tilskuere. Hallen har desuden fitness lokaler, mødelokaler, cafe miljø, køkken, kontor lokaler og andre lokaler som er dækket med trådløst udstyr . De daglige brugere af hallen er bl.a. SønderjyskE håndbold, kultur arrangementer, Dybøl-Skolen , idrætsforeninger m.m. .

Løsning

Trådløst netværk på basis af ZyXELs professionelle serie. Løsningen er strikket sammen, så Access Points justerer sig selv hele tiden for at yde den bedst mulige dækning. Brugerne bliver automatisk fordelt på de forskellige Access Point for at give mest mulig båndbredde.

Toggle Sliding Bar Area