Hotline: 42 43 60 00
support@maack-it.dk

Job i Maack-IT

/Job i Maack-IT
Job i Maack-IT 2018-02-21T17:56:19+00:00

Jobs

shutterstock_124904123

Forretningsorienteret IT-specialist til dansk udviklingshus.

Vil du arbejde med IT-udvikling, applikationer og videreudvikling af dem? Vi er et dansk udviklingshus i vækst, hvor opgaverne er stærkt stigende, vi stræber efter at blive endnu bedre.

Jobbet

Vi har en vifte af eget udviklet software, som konstant udvides med ny funktionalitet, samt ikke mindst løbende integreres med omverdenen. Det er primært administrative systemer indenfor områder som transport, logistik, ordre og opgave styring m.m., baseret på platforme som Apps, Web og Windows. Der er lidt for enhver smag, meget afvekslende og masser af udfordringer.

Dine kompetencer

Du har en baggrund som datamatiker eller lignende. Du brænder for at bruge dine evner til at udvikle software. Du har derfor mulighed for at arbejde med en bred vifte af teknologiske løsninger og metoder, og du er skarp i nogle af følgende teknologier:

  • .NET (C#), Progress, Java og lignende
  • HTML, CSS, JavaScript (AngularJS, JQuery)
  • SQL (MSSQL, MySQL, Progress)
  • SOAP, REST, HTTP, SSL/TLS
  • Objektorienteret design og design patterns
  • Test-driven development, profiling, optimering
  • Kendskab til DevExpress produkter vil være en fordel, dog ikke noget krav.

 

Din personlighed

Som person er du god til at samarbejde, og du bidrager positivt til teamdynamikken. Du er ambitiøs og har lyst og evne til kontinuerligt at forbedre og udvikle dig selv til at blive en selvkørende teamspiller. Du arbejder systematisk og har altid fokus på detaljen. Det er kvaliteten af dit arbejde, der driver dig, og du sætter en ære i at forstå komplekse løsninger og kundens udfordringer.

Vi er et dansk udviklingshus der servicere en række danske og udenlandske virksomheder både i den private og offentlige sektor. Vi udvikler software med de sidste nye teknologier og placerer os gerne i front med nye og anderledes tilgange til opgaven.  Vi arbejder med software inden for genbrug, luftfart og logistik.

Spørgsmål og ansøgningsprocedure.

Hvis du har spørgsmål, så ring gerne til Stig Petersen, på + 45 42 43 60 00.

Ansøgningsfrist: Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Husk at vedhæfte dit karakterbevis.

Arbejdssted: Sønderborg.

Starttidspunkt: Efter aftale.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Toggle Sliding Bar Area