Om os

Om Maack IT

Maack IT er en hårdtarbejdende IT-virksomhed bosiddende i Sønderborg, der lever af at programmere, rådgive og levere IT-løsninger til små og store virksomheder.

Direktøren i Maack IT, Esben Maack Brandt, startede virksomheden som iværksætter i 2007. Han var ansvarlig for programmering, server- og netværksinstallationer, mens hans hustru Mette Maack Brandt var ansvarlig for bogholderiet.

Siden da har virksomheden været i evig bevægelse. Medarbejderstaben er blevet udvidet med en tekniker, en sælger, en programmør og en phoner – og er samtidig flyttet i større lokaler.
Maack IT’s udvikling kan også spores i antallet af opgaver, da virksomheden nu servicerer op mod 80 kunder.

Mål

Maack IT’s mål er at hjælpe kunder med IT-udfordringer og løfte det digitale niveau på arbejdspladserne.

Vores delmål er at udvikle PC-programmer samt apps, der kan gøre kundernes dagligdag nemmere og smartere i forbindelse med administrative opgaver.

Internt i virksomheden har vi to overordnede mål. For det første at øge antallet af ansatte til 15 personer inden 2015, hvilket vil styrke virksomhedens arbejde i forhold til udvikling, programmering, teknik, webdesign, salg og administration. For det andet at modtage en Børsen Gazelle-pris i 2014, 2015, og 2016